Valborg?

 Idag är den den 30 april och valborgsmässo afton, vaknade imorse typ halv 12  och var helt utpumpad, förstod inte varför ja va så trött, men jag kände att jag behövde komma upp och inte sova bort hela dagen.
 Städade huset i typ 40 min och var helt död efteråt. La mig ner med datorn och typ häll på o somna, skulle ner till bolaget för att köpa lite tills ikväll men kände direkt att det ar tur att det inte blev av för jag håller defentitivt på att få någon slags förkyldning eller liknande.
Min Hampus har varit dålig hela veckan stackarn så dt kan ju vara därifrån jag fått det isåfall..

 Vi ska till onsala för att käka middag och sedan skulle vi vidare till Jonathans lägenhet för att dricka lite, just nu känns det som att ta lite vatten över huvudet för både jag och hampus är små sjuka och inte alls sugna.
Klart det är trist att inte va med mina fina tjejer på valborg men jag kommer sitta där som en tråkig gammal tant och inte dricka. Då känns det bätttre att va hemma och bli bättre.
Vet att ni kanske inte håller med mig men just nu känns det såhär.
Vi får se framåt kvällen.

 Nu ska jag snart åka och hämta Hampus så vi kan ta oss till onsala.

 Jag hoppas att ni får den bästa valborgsmässoafton som ni bara kan!


 Från förra Valborg










Massa våår kärlek   / T




Avatar

 Min rengniga torsdag började med att jag vaknade med bankande huvudvärk, tror det var för jag sovit rätt kasst inatt för Hampan kastade sig runt i sängen som en brunstig säl.
Han hade nog feber inatt också..     stackars liten.

 Sedan bar det hem till Sofias snela pojkven Jonathans lägenhet i söderstaden för att sedan dra ut stackars sofia i spöregnet! Höhö ne men skönt var det , blöta blev vi och förbrände kalorier det gjorde vi!
Sen lagade vi en ytterst god kycklingsallad som inte alls innehöll så mycket kcal som vi trodde, yay!
Det betydde en redbull till efterätt.

Vid 4 mötte jag upp min Hampan och vi åkte hem till mig för att sedan laga en middag som bestod av kycklin med pasta och citrus, fett gott men inte mycke fett mina vänner nej nej.
asbra.


 Ibland blir jag så trött på människor som bara pratar utan att tänka efter lite innan, visst så kan väl jag med vara ibland men idag tyckte jag det gick över gränsen, samt in på rätt känsliga områden dessutom.
 Jag HATAR när folk kommenterar på sånt som dom inte har en aning om.
Om du är bättre själv så hade jag väl kunnat ta det med en nypa salt, men jag tycker inte att det är fallet just nu.
Irriterad är vad jag blev och sen snacka om att det är löjligt, tänk om jag hade sagt det om dig? Då hade det blivit ett sjuhelsikes liv.

 Detta är glömt och förlåtet mina vänner men jag var tvungen att få det ur mig och urvägen.

Såg Avatar idag, fyyy faan vilken grym film, både farsan, jag och lillebror blev helt fast från första stund och var tvungna att se klart.
 Detta är en sån film jag gillar, äventyr, kärlek och lite knasiga monster i mellanåt så är min kväll gjord. Gärna en skatt också men det fanns ju tyvärr inte med här, synd det hade satt pricken över i:et.






 Imorgon är det Valborg och då är planerna att käka en god ( men förhoppningsvis inte allt för fet) middag hemma hos Lisa på kärleksstigen, och sedan hem till Sofias Jonathan och dricka lite starkt med goda vänner.
En perfekt valborg enligt mig.


Mycket blå avatar Kärlek / Toruk Makto


Ska jag falla? Ja, då ska det finnas tid att falla fritt.

 Sitter här en onsdags förmiddag med Mr Ångren sittandes på min axel. Jag har ringt och försökt att anmäla mig på vikarie poolen men dom ville inte ha några mer vikarier inför sommaren så hon tog inte ens mitt namn, jag berättade att jag hade en bekant på ett dagis som ville att jag skulle börja jobba och då sa hon bara att jag skulle skicka in mitt utdrag ur registret när jag skickar in timmarna till dom, hon va så sjukt ointresserad av mig så det fanns bara inte.

Fan jag som trodde mitt liv skulle ordna sig nu?

Vågar inte riktigt hoppas på Hemmakväll heller för man vet aldrig, det kan ju komma någon som är helt grym och John förälskar sig i henne/ honom? Who knows?

 Jag hoppas verkligen jag kan få lite tider på dagiset nästa vecka, kanske på sjukhuset också, håller tummarna!
 Men det är ju ändå så att jag bara kommer att vara vikarie,och extra anställd, kommer ju inte ha någon trygghet i att jag kommer få ett jobb liksom.. Det känns rätt jobbigt de med. Men jag är ju glad åt vilket jobb som helst egentligen, i sådana fall kan man ju inte direkt vara petig.


Bild från Bohus-Malmön i sommras ♥

 Ja och snart kommer sommaren också.

 Jag intalar mig själv att det är okej at vara arbetslös när man ändå bor hemma, men fan det är det ju egentligen inte? Fuck! Jag flippar på mig själv!

 Har iallfall kommit igång med viktnedgången nu, igår käkade jag typ 900 kalorier allt som allt, det kändes rätt bra jag kan ju käka 1300 så det fanns ju lite marginal där. =)

Igår var jag med min käraste Linn Mattsson , vi gjorde pannkakor och pratade skit, oj vad jag tycker om den tjejen är så jäkla glad att jag har träffat dig, du är grym tjejen!
Och så gör hon så fina inlägg på sin blogg om mig, det tycker jag är roligt
Så nu snor jag alla bilderna du lagt upp för dom e ju såå fina.





Ser ut som jag har en snopp här.



Byggarää


Idag har jag massa och stå i, jag måste städa, rensa min gaderob, försöka sälja lite skit, typ min balklänning.
Gå ut och gå en lång promenad för jag åt för mycket kalorier till frukost haha.
 Leta reda på mina gamla avdankade ridkläder och sälja dom med, nån som fortfarnde rider med storlek 36?
Köp min skit!


Dagens låt tillägnad min käre kusin Sofia Pellnor

och lite till Linnsan för det påminner såå om Hultsfred ♥



 Nu ska jag vara produktiv!

 Kärlek! / Tilda

hahaha harre min skapare, hur skulle världens sett ut utan människor som dessa?











Bevara Kollo för barnen





Konsten att räkna kalorier, fuck it.

Söndag - var lite lätt trött och Hamp var sjukt bakfull så v gjorde inte speciellt mycket den dagen, hyrde en film lagade mat till familjen. Finns inte så mycket mer att säga om söndagen kändes inte nödvändigt att blogga då.

 Måndag, det är idag eller igår kanske? Snart är klockan över 12, höh tänkte slänga in ett inlägg innan jag gick och la mig.
 Idag tvingade jag med mig min käre och alltid så förtjusande vän Sofia Henriksson på spinningen.
Vi körde skiten ut bena med Lasse Kroner i spetsen, han är en roli gubbe han!
Svettades som bara den och gick därifrån nöjda som fan.
Gick till Coop Forum och handlade mat så v kunde göra en asgod linssoppa som Fia hade pratat om förut, vitlök, cayennepeppar, morötter och linser typ hur gott som helst.
 Satt och pratade om hur fan vi ska kunna det här med att vara nyttiga, tycker fan att jag alltid tjötar om det här på bloggen - men det är typ det mitt liv hanldar om just nu, vill verkligen lyckas att gå ner ett par kilon!

Fuck!

Har ju tyvärr inte lyckats undgå godsaker såsom mitt STORA behov i livet förutom kärlek då, coca cola!
 Kan ju inte skiljas från denna underbara dryck, den får mig att le och den får mig att känna mig lugn.
Vad ska jag nu dricka en fredag kväll då man känner sig lite duktig efter en vecka då man avstått från alla andra godsaker livet har att erbjuda..
Ne fan vet inte om jag någonsin kommer att klara av att skiljas från denna bejublade bubblande brus!
 
Hahah


 Sofia tipsade mig om typ VÄRLDENS bästa sida om man vill gå ner några kilon men INTE  ge upp allt gott  i livet.
I like it a lot!  gå in på www.viktklubb.se and check it out!

 Hur bra som helst, den räknar kalorier åt en och allt du behöver göra är att fylla i vad du käkat och tränat så räknar den ut hur du ska käka och hur mycket kalorier du har kvar. Det kostar dock men det är det fan värt för hur gärna jag än ville lära mig att räkna kalorier så kunde jag fan inte.

 Jaja så nu har jag tillbringat kvällen med att gå med där och skrivit in vad jag käkat. Idag har jag dratt i mig 779 kalorier, den drog av kalorier när vi spinnade så om ja inte tränat hade jag käkat typ 1038 eller nåt sånt.

 Grymt enligt min mening!

 Nu ska jag sova och drömma om bubblande drycker

 Kärlek! / Tilda



Iam not gonna write You a love song!

 Idag mina vänner äre Lördag och solen lyser och grannarna grillar! Har vart på systemet och hanldat inför kvä¨llen, hanldade öl till päronen och cider till min vän sofie, jag köpte mig coronas vi får se hur det blir, gillar dom som fan när jag e full men tror inte jag har druckit dom nykter?'
Dom slinker säkert ner.
Har inte gjort speciellt mycket idag, vi ska ju till Anna Larsons place ikväll på grill och annt skoj hoppas vi på, jag kan ju tycka att dom där jellyshotsen som Larsa gjorde när vi va där nån gång kan serveras, dom va ju DE lisch!



  Låten för ikväll, tagga teeee!!

 Ja, vad fan ska man skriva..

 Nä de går inte och lägga in kort på bloggen  idag heller, cp!

 Vi Ses i Dimman mina vänner!

Massa Kärlek! / Tilda

Den här är bara för Anna Larson



 Tack till sofia p som länka den till mig höhö-

Best freinds forever

Kom precis hem ifrån staden, med mina fina bff ♥ vi har handlat hela dagen lång, då vi träffades  vid 10 för en frukost,gott var det minsann och fyndade lite gjorde jag med. Jag fick mig ett ballt leopard linne som jag tror jag ska ha imon hos larsa, har inte bestämt mig ännu, ska ju dit på en parmiddag med grill typ, men min älskade partner hade andra planer för just den aftonen så jag frå gå dit med foffo som min dejt för kvällen, men det är inte fyy skam mina vänner neeej då!






Just det jag köpte mig äntligen ett par nerdbrills, har tittat på dom ett tag men aldirg kommit till skott liksom.

 Idag fick vi för oss att vi skulle tatuera oss alla fyra, jag, sofie, sofia och mickis, liksom göra en spontan grej för våran långa vänskap =)
Skit ball tyckte jag och ringde runt till min studio, där hade dom inte någon tid föräns imorgon, men så ringde vi Bucks Row tattoo i Kungsbacka där fia har gjort sin och han tyckte vi skulle komma halv 6, grymt taggad var vi och satte oss och käkad thai och diskuterade saken vidare.

 Ett litet hjärta skulle det vara, endast konturerna, båda jag och sofie och sofia vill ha den bakom örat, mickan kanske på handleden?



Typ som Carolina Gynnings hjärta här på bilden. Asfin!

 Ja vi var iallafall super taggade, så vi går in till studion lite tidigare för att fias skulle kolla på ett nytt smycke till sin peircing, och då satt han och jobbade på en killes backpiece och sa att han nog inte kommer hinne färdigt med den föräns ikväll så han hinner inte idag. =( Lite sura miner från vår sida för vi ville ju verkligen köra på den här impulsgrejen, speciellt sofie, men vi skulle komma tillbaka imorgon efter sofia hade jobbat färdigt.
 Jag och fia är taggade men sofie ville ju gärna köra direkt men men om hon vill ha den idag och inte imorgon så tycker jag att hon ska vänta för då lär hon ångra. Vi får se imorgon, hon ska med iallafall.

 
Nu kom Hampan min hit och vi ska se på Talang och bara mysa ikväll, ladda för party hos Larson imorgon!

   Massa Kärlek / Tilda

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air? Looked fear in the face and said I just dont care?

 Vaknade klockan 12 idag, det behövde jag kände jag igår var det en jäkla dag- jobb - söka mer jobb - träning.
  Så idag har jag städat mitt rum till grunden, och dammsugit hela huset.. Tyckte jag gjort en del ändå, tänkte jag skulle ut och vandra men jag bokade enn bodyCombat pass ikväll istället.
Hampan kommer hit efter sitt jobb, så jag tänkte att jag skulle träna ungefär är han stack och träna.
 
 Idag känner jag mig inte direkt inspirerad och skriva något intressant, men kan ju berätta att jag har lyssnat på P!nk när jag städat och en av låtarna " Glitter in the air" gav ju minnen som man inte riktigt ville tänka på, mörka minnen av svik och sorg och framför allt ensamhet.


< /em>


 

 Men den här också en minst sagt betydelsefull låt för mig, faaan vad jag vill se henne i sommar! Ingen som vill gå med mig?





 LYSSNA!



 Mycket Kärlek / Tilda

JOBBAT IDAG!

Får äntligen skriva de orden jag längtat efter mest!  Idag har jag jobbat med Finaste Nina ♥ på Stadium, vi har inventerat idag.
Gått sedan 05.45 i morse och "blippat"  varor, scanna tror jag det heter iochförsig höhö.
Vi jobbade endast till 12 men det är ju ändå pengar liksom, jag behöver ju allt jag kan få!
 När jag var på släktmiddag i lördags satt jag och min moster och pratade om min jobbsituation, min kusin släger plötsligt ur sig -" Kan inte du fixa nåt"? då börjar hon berätta att det brukar jobba ungdomar som städare av operations rummen.
Jag rabblar upp min städerfarenhet från lumpen och hotellstädning osv, i lumpen var det ju nästan löjligt, det skulle vara spotless, officerarna ick och drog sina  fingrar på skåp och golv, inte ett dammkorn fick finnas kvar! Ne fyy städa det kan jag verkligen!
  Idag ringde hon och berättade att han gärna ville ha mitt cv och att han kanske skulle  ha lite tider till mig =) Och när han hörde att jag vart i lumpen blev han tydligen väldigt glad då han vart militär i 13 år, sheeet typ major då eller nåt..

 Fatta vad coolt och få städa blod haha och borsta upp inälvor! MOhahahahhahahahaAAAhahhahaa..
 Ne det är ju verkligen inget som är säkert, har ju anmält mig till vikarie poolen nu också, ska träffa den nissen därifrån nån dag med.

 
Ja idag har jag ju jobbat, sov inte skitbra inatt heller eftersom jag visste att jag skulle upp, då ligger jag och stressar upp mig för att jag ska snart upp, alarmet stod ju på 04.45 i morse.

 
Igår var jag, Mickan, Carro och hennes vän Helena på Opera, höh opera det trodde ni inte va?
 Ne fy fasen ass¨å jag tyckte att  det var bra typ dom första tio minuterna och sen var det bra, men sjukt att dte vart 2 och en halv timme kvar då... Jisses amalia asså!
 Ne nu har ma ju provat att vara kulturell också, och både jag och Mickis kom överens om att vi fasen gjort vad vi kunnat! Opera var ingenting för mig! Vill hellre se en musikal.

Nu sitter jag här hemma och har filat lite på mitt cv och ett personligt brev till blodstädar killen, käkar ahlgrens bilar.,kvar från operan igår. Gott!




 Mickan skulle ta ett kort på Göteborgs hjulet, men varför ta ett tråkigt kort på hjulet utan ett fint försök till ett cheerhopp, men jag får nog erkänna,  mina vänner  JAG ÄR EN  PENSIONERAD CHEERLEADER! yes..

 Hejdå Hejdå Bloggen!

 / Tilda


Sova med Silverfiskar, soo not Tilda style!

 Sitter hemma hos Hampus och luffar i hans storebors gamla rum, varför sitter hon där undrar ni säkert?
 
Jo jag ska berätta..

 Både jag och Hampus va ju jätte trötta och ville bara gå och lägga oss, Hampus orkade inte ens se klart på Hollywoodfruar och då är han trött mina vänner! Hampus hade redan krupit ner i sängen och nästan slocknat, jag kliver över honom för att lägga mig innerst, vänder på kudden och ska fluffa till den lite, då ser jag att detligger massa smulor eller nåt liknsnde under kudden, tänkte att det är la hampus som käkat knäckebröd i sängen eller nåt, men så tittade jag lite närmare och  DÅ BÖRJADE SMULORNA RÖRA PÅ SIG!!! Det var ett gäng med silverfiskar som hade myst till det i Hampus säng!
 Jag typ skriker till och hoppar upp ur sången, fräser något om att du kan väl städa ditt rum NÅN GÅNG i ditt liv, lite taskigt kanske men det var ju så sjukt äckligt.'
Det sluta med att Hampus i all sin ilska och frustation slet upp sängen halvvägs för trappan tills vi kom på att vi inte skulle få uppden. Det slutade med att  jag sov i Simons gamla 90 säng och Hampan sov på en madrass nedanför.

 Ja och därför sitter jag nu uppe i Simons säng och bloggar för jag tänker inte gå ner till silverfiskarna igen. Tror Hampus flyttar upp till Simons rum för gott nu för källaren är ju upptagen av silverfiskarna, fy fan!

 Idag skulle jag ha tränat body Pump men jag känner mig sjukt trött i kroppen efter spinn coren igår. Hoppas ja inte blir sjuk igen bara...
 Imorgon ska jag jobba med Finaste Nina!! Yey!





 Nu pallar jag inte skriva mer.

 Kärlek

 Tilda


Oj idag är jag trött och oerhört lättroad





 Hahaha skrattat så jag grät nyss åt alla fula gruper som kom upp på facebook, roligaste var ju:

Josef Fritlz ringer : " Vart är du?" - där uppe,  så är man i källaren! 

 
Väldigt trött idag haha

 Hej hej Hejdå!


Nu Vloggar Tildis!


Gästblogg av sofia P

Hej hej gänget.
Nu är det släktkalas här hos Lukas.
Snart ska vi äta hoppas jag, jag och matilda är hungriga.
Kram hej!




 Det här är vår kusin Hampus C

Lukas fyller år

 Its saturday, what to do what to do?

 Jag och Älsk va inne på Jam i Göteborg idag, en musikbutik för er som inte vet =) Det  va  nåt fel på Hampans gitarr som han köpte för ett tag sen, så vi fick en helt ny med nya strängar på köpet, grymt! Han i butiken frågade om jag spela också, men då sa jag ju att ne det är farsan och lillebror som står för den biten i familjen. Han berätta då för mig att om det är någon i familjen som är bra på något så tycker dom andra att det liksom är gjort och kan inte riktigt utvecklas som man skulle kunna, han mena att jag kanske höll på värsta talangen haha! Blev fett sugen på att försöka, så jag började lära mig några ackord på internet, typ D, C och G, sen kunde jag tydligen spela sweet home alabama med dom haha,  den gick ju VÄLDIGT långsamt men ja det kanske kan bli nåt?

Ikväll ska vi till kusinerna i kungsbacka och fira lille Lukas som fyller år,  vi blir tydligen rätt många och jag håller tummarna för att min favvokuzz tar med sig sin pojke så jag äntligen kan få träffa honom ..



 I would grow a mustasch if i could.

 


 Ha en grym lördags kväll mina vänner och tack för att ni läser

 Puss!   /  Tilda

Pojken i randiga pyjamas

  Sitter i mitt kök och  tänker hur jag ska sammanfatta dessa två händelserika dagar..

Igår var ju den stora dagen!  Mina gaddar blev utomordentligt fina och jag är superduper nöjd med dom, smärtan glömmer mna ju bort så fort man får på plasten typ, andrenalinet skenar och man vill bara sätta sig i stolen och köra en ny.

Kvaliten på min webcam är väl sådär men man får iallfalla ett hum om hur den ser ut =)













Kärlek!



Fan jag ÄLSKAR min nya tatuering, kan inte sluta glo på den.

 När  jag och Fia väl kommit ifrån studion så kör vi förbi operan och just i det ögonblicket så börjar stoppsymbolen blinka och bilen piper, fia får panik för bilen säger ju själv STOP!
 Vi svänger in på shell brevid cetralen och frågar en snubbe vad fasen vi ska göra, bromsvätskan är full, så dte är inte problemet - abs funktionen är tyligen ur funktion och vi kan inte fortsätta köra.
Vi fick ringa en bärgare och lämna den lilla peugouet bilen ensam med bärgar gubben, sofia va ledsen, sen åt vi subway.

En händelserik dag tycker jag, idag därmot Fredag har varit precis tvärt om, jag lovade Morsan att köra brorsan till Mölndals lasarett för att röngta  sin hand och typ gipsa om, en timme ungefär tänkte jag, blev fan kvar i 3 och en halv timma..
 Ja vad ska man föränta sig egentligen, det borda jag ha tänkt på. Ikväll ska familjen Malm Chenon försöka sig på att käka sushi tillsammans på fredagskvällen - fredagsmys med sushi  i like it!

Måste också tipsa om en SKITBRA  film, fett sorglig men så jäkla sevärd!



 Kunde inte sluta lipa, fyy fan vad den va bra! Lätt bland den bästa filmen jag någonsin sett.

 Nu ska jag duscha för jag luktar svett!

Peace my freinds

/ Tilda

Gadda mig!




 Nu ska snart Fia plocka upp mig med bilen så ska vi åka in till andra långgatan för min Tatto- tid! Yay, har tid klockan 11 .00 i ca 2 timmar.

Jag äääär så taggad men fortfarande lite nervös för smärtan, det är ju alltid värt det men jag tycker ju att det gör rätt ont.

Wish me luck my friends!

 / Tilda

Idag är det ju iallafall onsdag!

 Idag strålar solen som aldrig förr utanför fönstret, igår var jag med min söta Linn och Carolina, dom e ju så fiina=)
 Vi strosade runt i stan, satt vid kanalen, i haga parken och på ett jätte mysigt  cafe på Hagas kullerstenar.
Sedan följde jag med Linnsan till Cheetas träning för att va lite cheernazi och drilla deras hopp lite grann, dom va skit duktiga och jag kommer gäärna igen om dom vill.

 Idag är det Sofia Henriksson som står på schemat! Hoho  vi ska till stora staden idag igen, men guud vad jag trivs i Göteborg, jag älskar Göteborg vill så gärna ha en liten etta någonstans i centrum, det hade den ultimata livsstilen.




 Så snart ska jag och fia in och njuta a stadens myller och ta en te vid kanalen eller i någon mysig park.

Idag är det Onsdag, vilket betyder att imorgon är det TORSDAG! Wihho det betyder tattooo för hela slanten , fan va jag längtar -  har ju gått och suktat efter att få den permanent på min arm hur länge som helst, finally! ♥

Nu ska jag blåsa mitt hår och göra mig vacker för mitt fina Göteborg!

 /Love Tilda


Är det onsdag idag?, - Nej tisdag jue!

Fram tills för typ 5 min sen trodde jag att det var onsdag och jag hade pallrat mig upp för att jag och Fia skulle till stan, haha ja det va ju iaf rätt skönt eftersom jag inte alls hade nån lust att åka in, jag va ju där igår och strosade runt med mickis, vi köote sushi och käkade vid kanalen, grymt myigt var det.



bild från igår vid kanalen.

 Jag var helt slutkörd när vi kom hem, jag hade defentivt lite feber för jag däckade i min säng när jag kom innanför dörren. Fan jag mådde inge bra alls.

 Jag har ju börjat med den här lågkaloridieten nu, ersätter typ frukost och kvällsmat med en sån här shake, den är faktiskt mycket godare än typ nutrilett för den är så jääävla äcklig att man typ får kväljningar bara man luktar på den.




 
Frukost
Shake, banan och te

  Jag KNARKAR seriöst te just nu för min hals är sjukt svullen.  Vaniljte är typ som en drog det är ju sjukt gott och halsen blir sammetslen höhö.

   Nu vill jag grymt gärna åka till ÖverskottBolaget och köpa en longboard,  jag vill så gärna lära mig att åka dte hade vart såå kul tror jag! Carros boyfreind har lovat att lära mig wooohoo! Ball

 Nu ska jag typ duscha eller nåt.

 / Tilda




Mölfria Måndag

 Och solen skiner idag med! Jag blir så glad när jag ser att det är fint väder ute, jag hade bokat upp mig på ett spinn / core pass idag men min hals är så svullen att jag inte kan förtära nåt annat än vaniljte typ =(
 Jag känner att jag måste bli frisk till Torsdag för det är inte kul att vara dålig om man ska tattuera sig, ne  jag får nog vänta med att dra igång träningen till nästa vecka.

 Jag och Fia och Mickis ska dra igång en helt ny period i våra liv, haha vi måste ändra på denna hemska vanan att möla sönder  på helgerna - det kommer bli riktgt svårt för mig med mitt cola beroende men jag lovar jag ska försöka!
 Jag ska pulvra mig snygg och snärt haha! Har köpt ett pulver genom kampsport hemsidan jabb.se
Vi får se hur länge jag orka hålla i, tänkte inte ersätta alla måltider utan kanske 2 per dag ungefär.
Hoppas på kanske 5 kilo eller något sånt.

 Idag är planerna uteservering med Muck och söta Jenny =) Mysa i solen och bara dricka te och bli ritkigt bra i halsen fort - är det kanske hattväder idag ? Jaaaaa!

Savin abels - addicted ( acoustic)

 Favvo låten just nu, så himla bra =)





 Idag har jag på mig brorsan skjorta, vill också ha en sån men den va ju tydligen dyyyr.
Hatt från H&M herravdelning och mitt coola zooyork linne under .
Leggins från Gina.
 
 Peace alla männsikor

 / Tilda

The sun is shining

 Idag har solen skinit hela dagen lång och det gör ju att man ler hela dagen lång, Muck och jag gick en långpromenad runt Lindome, mötte en söt häst, en traktor och ett par moppepojkar, - det är vårtecken det! När småpojkarna plockar fram sina små brummande moppar och åker runt som galningar utan hjälm, det är vårtecken det!

Såg en fjäril idag med.

 Va på Esters med gänget idag också, käkade kräftsoppa och oxfile, det satt gott i kistan kan jag lova! Efter var jag så mätt så jag höll på och storkna. Nu sitter jag och flyyyyter ut i soffan framför wipeout och vill ta något sött men jag kommer typ spy lite då tror jag.

Satt och sökte på pinuppbilder igår kväll och hitta en skitdukitg fotograf som hade tagit en skitfint bild på en tjej.



Justin Grant va dte han hette ja.


 Nina mina älskade lilla nina, jag blir så glad när du skriver till mig, jag saknar dig med!! Jätte mycket gumman och jag blir så glad när du skriver att du läser min blogg, du får mig motiverad söta du! Va kul att du fått jobb på ön, jag hoppas att jag kan vara där så mycket jag kan men det är inget jag kan lova, tack till dig också Alex, finns ingen som  retar dig för att du läser min blogg, - det är grymt maskulint och läsa bloggar det säger iaf hampus. =)

 Ja nu ska jag se klart på Wipe out

Ha en soft söndagkväll / Tilda

Högskoleprovslördag

Har idag varit på ullevi och skrivit högskoleprovet för första gången i mitt 20 åriga liv, fan  det va så himla svårt, jag hade väl inte pluggat jättemycket men matten va ju fan så man ville ta livet av sig!
Shit tror det gick åt helvet  med det iaf!

Kom hem typ vid halv 5 och va heeelt jävla slutkörd, är ju inte van vid att hålla i gång sådär haha.
Jag bara la mig i sängen och typ dog, sen har halsen blivit sämre också låter typ som om jag druckit whiskey i hela mitt liv - whiskey  är fan det värsta som finns tacka vet jag Mintu!

 Skulle ju ha grillat hos Mickan idag för det skulle ju bli så fint väder, men sjukt kallt var det idag skillnad från i Fredags. Ja till slut skulle det iaf bli ostbricka och förfest där men eftersom jag bestämt mig för att inte dricka på ett jävla tag så va det ju inte så kul heller, kände mig fan inte bra så jag bestämde mig för att stanna hemma, Älsklingen hade tagit sig från Kunsgbacka för att grilla med oss även om han va så bakfull så han inte kunde stå upp typ haha .
Nu sitter han me Farsan  och tittar på El Classico medans jag bloggar, ska snart slänga på en bra rulle eller nåt, mysa lite.

Imorgon blir första dagen på mitt  nya liv förresten! Halsont eller inte - here I come!




het  brud med gitarr

Ska göra min nya tatt på TORSDAG! ♥ Yey

 Drick lungt ikväll mina vänner!

 Peace  / Tilda

Vårsol

Godförmiddag mina kära vänner! Igår fick jag avreagerat mig lite på Hocker här på bloggen och det visade sig att folk tyckte det va kul o läsa, jag hade 70 läsare !  Helt grymt det är nytt rekord!
 Jag hoppas lite gran att han också läser det så han verkligen fattar  vad han håller på med!

 Jaja idag SKINER solen utanför mitt röda radhus, jag har slängt upp dörren på vid gavel och placerat mig med datorn på trappen, hur härligt är inte det?




Underbart! Skulle ju ha tränat idag men redan igår kändes halsen inte alls som den skulle och passet igår morse var rätt jobbigt att ta sig igenom, så idag blir det till att ta en långpromenad istället.
 Ska göra högskoleprovet på lördag, och jag har tyvärr inte pluggat nånting, känner mig usel och dålig, men jag vet att även om jag pluggat en del så hade det gått dåligt ändå.
Jag ska nog titta på nåt gammalt prov ikväll. På lördag blir det grillmys uppe hos Mickan, hoppas det blir lika fint som idag så kan vi sitta ute i hennes trädgård.

Nu har jag dammsugit hela huset och ätit en gooood pannkaksfrukost ♥
Nu ska jag leta reda på nån vän i Lindome som vill gå en långpromenad med mig, Sofie kanske?

Hörs kanske efter provet på lördag, wish me luck!

 / Matilda



Fucking jävla Hocker!

 Kom precis hem ifrån ett jätterolig välgörenhetsgala som hölls i Aranäs teatern för SOS barnbyar, det var  typ lokala band som Glennartz, Lovecrew och fucking jävla Hocker!
Det börjar redan i entren, där säljer man nämligen t-shirt där det står I Love Nicklas Hocker, och bara dte va ju liksom jobbigt, men sen ser man på skylten att endast 20 jävla kronor av 170kr går till SOS barnbyar, ska hocker tjäna pengar på  en välgörenhetsgala och alla andra bidra?
 Jag var TVUNGEN att gå fram till tjejerna som sålde tröjorna och fråga om detta var niklas egen ide, och dom svarade båda JA! Han hade tydligen kommit med lådan själv.


 Min käre vän Anton Johannison var ju världens bästa konfrencier och gjorde kvällen vore grymt lyckad om det inte var för Hocker.

Alla artisterna va grymt duktiga och dom blev lite intervjuade av Anton som det brukar vara på en sådan dära gala.



Men så till sist skulle ju Niklas band spela ( spara det bästa till sist tyckte väl han), dom var ju verkligen hur grymma och talangfulla som helst och jag tycker verkligen om hans röst, men det här med Idol har ju stigit människan åt huvudet!!
Han glider in på scenen och presenterar SITT EGET band som trifly MED niklas hocker, inte bara trifly utan alla måste veta att det är hocker som är med! Jisses..
Dom spelar ett par låtar och dom är ju verkligen skitdutkiga, men så kommer stunden då han börjar prata om sig själv, dååå går det fan utför..
 Han babblar ju fortfarande om Idol och visst han är duktig och kom rätt långt men han är ju ingen jävla rockstjärna helt plötsligt?!
Han tycker att alla ska börja kalla honom för "Hocker the Rocker" för det gjorde minsann en AAAS jobbig reporter så nu måste alla kalla honom det.
Anton slänger ur sig en grymt rolig kommentar om att Niklas har ett bra pojkband, och då bryter helvettet loss, -" Kan du se Darin rocka loss som jag gjorde med guran alldeles nyss ha?" klämmer han ur sig. Sheeet
Sen snackar han om att det är kul o få vara där på SOS byyy?.. bor? Han har ingen jäävla aning om vad det är han "skänker" pengar till.
Det började koka i mig.

 
Jag var tvungen att säga nåt till pojken, var tvungen att få ner honom på jorden igen!
 Han stod efteråt och sålde tröjorna själv, och självklart signerade också, jag fångade hans blick och han pekade mot tröjorna som om att jag skulle minsann ha mig en! Ja vinkade lite som om jag ville snacka, stackarn trodde väl att  jag ville ha hans nummer eller nåt..

Ja sa precis det som  ALLA i publiken tänkte, fan killen du är ju hur bra som helst och skulle kunna bli jävligt stor och framgångrik OM DU INTE VAR SÅ JÄÄÄVLA DIVIG!

Sen lunka jag iväg med ett leende på läpparna, jag hoppas verkligen att han tänkte lite på det iaf en stund.

 Va tvungen att skriva om det, är fortfarande lite upprörd.

/ Tilda

Lillebror bap bap baaaa bli inte som jag när du blir stor.



 Kände inte för att skriva igår, det va så mycket på en gång.

Natten till onsdag ringer telefonen vid kanske 1 tiden, mamma är snabb på telefonen även om hon låg och sov, hon är ju så lätt väckt.  Jag och Hampus hade inte somnat så jag gick upp eftersom jag antog att det va lillbrorsan som ville ha skjuts hem.

Jag ser typ skräcken i Mammas ögon när jag frågar  vad det handlade om, - Carl har blivit misshandlad på nån fest säger hon då.
 Sov inte så himla gott den natten.

Enligt brorsan så börjde allt med att dom va på nån fest, hon som hade festen anklagade Calle och hans kompisar för att ha tagit öl, vilket inte var sant. Ett par killar kom och skulle läxa upp dom.
Killen börjar knuffa på calles kompis, brorsan blir förbannad och går imellan, nobelt men han skulle få ångra sig.
Killen bestämmer sig för att skalla brorsan med all sin kaft, slår ut en tand och brorsan svimmar av - killen blir rädd och åker iväg.

Brorsan vaknar och blir så jävla förbannad att han drämmer sin hand i en busskur och krossar knogar och ett par fingrar. Så med en utslagen framtand, lätt hjärnskakning, krossade knogar och brutna fingrar så måste han ringa hem till Mamma och Pappa och åka till sjukhuset.

Som syrra blir man  ju fan orolig vad det är för jäkla idioter som är på dom här festerna, brorsan är ju emot allt som har med bråk och sånt att göra men blir ändå utsatt för sånt här. Tycker fan att det är piss att dom inte ska kunna festa ihop utan att hormonerna ska sätta in och dom börjar slå fok utan anledning.

Ja nu har han iallafall fått sig ett jävla gips på armen, och lite rotfyllnning i käften. Killen som skalla han är ju polisanmäld och hoppas fan att han får betala en jävla massa pengar för skadestånd och sånt, brorsan hade ju en spelning på gång med sitt nya band, men det går ju käpprät åt helvet nu när han har gips över hela armen.
Musiken är ju fan hela hans liv just nu, ha när fett jäkla deppig för det, kan man ju förstå.




lillbrorsan nån sommar,  ja provade o platta hans hår, höh ser ut som han fått en elchock.

 Ja idag har jag fått träna iaf, det blev ett bodypump pass 08.15 med Mickan, skönt o fått träna men var fan helt slut när jag kom hem, slocknade i sängen och är fortfarande helt jävla slut.
Fan jag som skulle plugga till högskoleprovet idag, skitsamma det kommer gå käpprätt åt helvete ändå.
Ska på nån välgörenhetsgala ikväll med sofie, det hålls tydligen på teatern på aranäs.
Pengarna går till sos barnbyar, känns ju bra att bidra lite.
Fika innan med Sofia, sofia och amanda, yey! =)

 Take care / Tilda

Idag är det Tisdag

och jag har precis kommit över helgen typ, usch det finns inte så mycket att säga om den här påsken, visst jag hade roligt va ute två nätter i rad ( hatar oftast att gå ut och spendera pengar sådär) och drack upp alla mina pengar. Söp bort min mobil.

Men på en annan mäniskas bekostnad, hur kunde jag vara så självupptagen?
Allt jag hade i mina tankar var mig själv..
 
Jag  hade kul men hade jag kunnat ta tillbaka allting hade jag gjort det, för din skull, finns ingen som är viktigare än du.

Förlåt min älskling.

 Ja nu vill jag helst glömma hur jag betedde mig och fokusera på att göra allting rätt igen, ska typ bli vit hur länge som helst nu för jag söp bort min mobil också så jag kommer inte ha råd med fler utgångar innan jag får mig ett jobb.
 Nä fokusera! Träning, viktminskning, detox?  Jobb!

Planerna för idag är Bodypump med Mickan och kanske hitta på nåt med Älskling efteråt.

Puss Tilda





Mer hultsfreds bilder

 Som ni kanske har sett på facebook så är jag med i Hultsfreds turistbroschyr, och jag blev precis taggad i ett till sånt kort som den fotografen tog, tänkte slänga upp den här, för jag ser så lycklig ut =)



Kortet som ska  va på broshyren.





Här är broschyren!






 

LOve



Maundy Thursday - Skärtorsdag

 Yay! klockan är 10.22 och jag har redan hunnit med MASSOR!   Jag och Mickan åkte ner till gymmet 07.45, fuck va tidigt det va! Ett härligt Bpdy pump pass senare så sken solen utanför, då kan man ju inte  låte bli att le stort.
Kilade hem och hade lovat mamma att ta ett röj på ovanvångingen, så  röjde iväg gjorde jag, gjorde rent hela badrummet och hann till och med dammsuga  hela övervångingen.

Nu sitter jag  här och tar igen mig efter duschen.

Ska göra mig iordning för den stora staden snart, lillborsan och Hampus ska hämta mig vid 12 så det är ju lugna puckar! Vi ska in till Tatto- Peter för att boka en tid till brorsan, finally som han har tjatat! Haha han brås väl på syrran antar jag, han va sugen på att peirca tungan ett tag också , men tror han la ner det..
Ska möta upp " The Americans"  i stan lite senare tror jag, käka nåt titta i nån affär, museum kanske ? haha ne

Det vankas ju utgång ikväll, på nivå tror jag minsann, nån dj som tydligen skulle spela där enligt vår kära vän Pagdan! ♥
 

Nu vill jag ha sommar, tvungen att slänga upp en go sommarbild frå när jag och pg och lite folk  va ute på en ö =)




Fan nu har solen gått i moln när jag kikar ut, ville ju sitta med solglasögon på nån uteservering och glassa! Damn!

 Jaja vi kanske ses i dimman mina vänner !

Love Tilda

RSS 2.0