Livsenergi

 
Godmorgon kära läsare! :)
 
Nu var det nästan längesen jag skrev, egentligen har det inte hänt så mycket just därför jag har kännt att det inte fanns något viktigt att skriva om.
Men idag har jag tid att uppdatera mig lite grann. Har börjat läsa en underbar bok som heter "Önskan" skriven utav Angela Donovan. Boken tar upp ungefär samma saker som " The Secret" men på ett lite utförligt sätt, lättare begrepp och övningar där du kan lära dig att få tillbaka din livsenergi. :)
Sådana här böcker har jag aldrig själv gått o köpt, utan jag tror stenhårt på att livet ger mig det utav en slump, i det här fallet fick jag den av min kärlek för att han hade lite extra tid på lunchen och ramlade in i en bokaffär.
Jag anser att det är universum som svarat på mina önskningar, har länge försökt att praktisera hemligheten så mycket jag bara kan, men man kommer in i perioder och glömmer av sig själv på vägen. Därför är det viktigt att uppdatera sig själv så ofta man känner att man behöver, och nu var det ett ypperligt tillfälle att börja jobba med mig själv igen. :)
 
"Att ta reda på vad som får ditt hjärta att sjunga är utan tvivel vägen till glädje, lycka och belåtenhet"
 
 
Absolut läsvärd för alla människor, gäller bara att ta det på allvar!
För ett par veckor sen fick jag ett meddelande på facebook utav en gammal klasskamrat från tiden i Varberg. Hon skrev att hon tyckte om mina uppdateringar angående hemligheten och var nyfiken på hur det hade fungerat för mig. Vi delade upplevelser, och jag blev påmind om att jag hamnat i en svacka. Detta gladde jag mig åt hela veckan, och vips veckan därefter hamnade "Önskan" i mitt knä. :D
 
-" Det är dags att se den stora bilden och att se vilken stor del DU är av den "
 

Hela vågen av andlighet som sköljt över vår värld på senaste, tror jag är en eyeopener för många, hur mycket man med egen kraft kan förändra i sitt liv, det behöver inte bli ett vanligt svensson liv med volvo ,hund och husvagn. 
Det kan bli ett svenssonliv med otroligt mycket lycka och tacksamhet för att man faktiskt har råd att ha en volvo, att man äntligen fått skaffa sig en valp som man så länge drömt om, och lyckan att få åka iväg i sin fina husvagn vart man än behagar! :)
Vad man än har för liv, så är det viktigt att återföra energin från när man var barn! Ta sig tillbaka till de stunderna när hjärtat var översvämmat av känslor, upprymdhet och livsglädje!!
Alla tycker vi att det var så otroligt mycket lättare när man var barn, tänk att få överföra de känslorna till sitt vuxna liv?!! Vi kan lära oss otroligt mycket av barnen, när det gäller att ta vara på livet och uppskatta det vi har! 
 
Ja, det var väl det jag ville skriva om idag, ska snart bege mig mot skolan för att ha ett seminarie. Vi har fått i uppgift att skriva om olika styrningsmodeller som finns i skolan och hur de påverkar lärarna.
Otroligt intressant, men ett ganska tungt ämne, mycket politik, lagar och regler.. Gäsp.
Men som sagt, otroligt viktigt kunskap för oss framtida lärare! :)
 
 
Bless / Matilda
 

RSS 2.0