This Boy

                   
 
 

 

Livet far fram just nu, det gäller att hålla hårt i hjärtat i dessa snäva svängar, svängar som dessutom får fjärilarna att sjunga inombords. De sjunger av lycka och trygghet, de sjunger om en framtid med stabilitet, en framtid som jag kan få trivas i och utvecklas hur jag vill. Jag vill så mycket redan, allt känns så rätt. Men jag vågar inte..

Tänk om, tänk om detta är för bra för att få vara min sanning? Jag vill inte heller skrämmas med min lojalitet.

Men min tacksamhet sprudlar över!!! Är så tacksam för mitt liv som det är just nu och jag vill bara fortsätta att följa solen. Solskenstankar i vardagen gör mina arbetsdagar till semester.

Vill hålla hårt i den här känslan och hela omgivningen utav glädje. Känner mig så lyckligt lottad.

Att få känna såhär är ibland överväldigande för mig att hantera, att man inte njuter av varje sekund, minut - varje andetag av denhär världensom visar sig framför gör att jag känner tyngd på mitt samvete.

Men jag ska göra mitt allra bästa för att innerst inne göra plats för allt som är nytt, allt som attraktionen drar till sig- alla nya ansikten- nya platser- nya upplevelser. Jag ska ta till mig allt till fullo.

Ibland ramlar jag tillbaka i gamla tankar kring mig själv, vem jag är och om jag är bra nog för dig. Jämför mig med människor som tidigare varit en del av ditt liv - vem är egentligen jag då?

Men jag slutar alltid i tankar om nuet som tur är, för just nu så finns du där för min skull..  

Människor i min omgivning säger att det lyser om mig, att jag äntligen blivit den personen som gömt sig så långt inne så länge, att jag har förändrats över en sommar. Jag hoppas det ligger en sanning i det dom säger och jag känner av förändringen inombords.. Inte bara för att jag träffat någon utav för att jag för en gång skulle bestämmer hur mitt liv ska utspela sig. Jag får själv rita min karta som leder till skatten i mitt liv..

Min framtid ÄR min framtid, men jag skulle inte vara missnöjd om jag fick dela den med dig :)

 Jag försöker att se den här tiden för vad den är men jag kan lugnt medge att denna sommaren har varit den bästa på många många år och jag kommer sent att glömma den ..

 

Love & Light  / Matilda


RSS 2.0