Nya steg

 
 
Jag var en ensam själ runt egotrippade människor, en belastning för mig själv och min egen tappning på livet..
 
 
Att inse för sig själv att du befinner dig i en situation som varken gynnar dig eller någon annan kring dig kan vara tungt, att ta steget mot beslutsamhet. Att ta ett beslut som handlar om dig själv och ditt eget välbefinnande är inte alltid det lättaste för det kommer alltid, alltid vara någon som blir sårad.
Men är det fortfarande rättvist att fortgå med situationen som den är? Ohållbar? Nej!
Jag tog beslutet, det absolut svåraste jag gjort i hela mitt liv. Hjärtan krossades, tårar föll längs med kinder, förvirring, svek, och oanade slutsater..
 
Nu går jag ensam i tankarna kring vad livet egentligen betyder för mig personligen,         ..kärlek.
Vad behöver jag i mitt liv för att känna lyckan av gemenskap? Vad kan jag som människa göra för att förändra naturen kring mig och marken jag går på? Ingenting säger många, men jag vill och jag vågar INTE tro på det.  Jag vill förändra mitt liv till ett liv där jag är själaglad för allt runtomkring mig, alla människor som man omges med och den vackra natur vi får lov att vistas i.
Är man inte medveten om vad man sänder ut i universum kan man gott och väl bara sända ut sitt negativa medvetande.. Och där har jag varit länge nu - för länge.
 
 
Lär mig om naturens krafter, lär mig om hur jag kan använda mina energier där jag gör mig själv lycklig.
Lär mig hur man lever..
 
Men ett steg om dagen, små steg mot en ny framtid fylld av lycka!  Ta mig till kärlek ta mig till dans som Håkan säger !
 
"There´s a million miles to go, to where hapiness lives"
 
 
♥Kärlek / Matilda Elsa Eleonora
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0