En fis i rymden

Har tröttnat som fan på min gamla blogg, den gav bara dåliga minnen av alla känslomässiga inlägg osv.
Så nu börjar ta nya tag, har ju för tillfället inget jobb, därav bloggnamnet. Asbra inte sant!  njae att vara arbetlös känns just nu helt hopplöst! Jag har amält mig på arbetsförmdelingen men dom gör ju ingen nytta föräns om 3 månader då jag kan få lite pengar av dom om jag fortfrande är arbetslös ,just nu har jag gått utan jobb i typ 3 vekor kanske.. Förra gången jag var utan jobb hade jag ju precis droppat av lumpen så ja var ju rätt trött på livet dr och mest lycklig över att få vara hemma. Men nu är det anorlunda alla mina kompisar, pojkvän o ja alla runt mig typ jobbar och står i och är så duktiga! Det får mig att känna mig som en stor soffpotatis som bara flyter runt, men vad fan ska man göra? Min fritid går ut på att söka jobb, antingen på internet eller dela ut cvn, fan jag blir ju så jävla nervös så jag typ spyr! haha de kan ju inte ge så bra intryck fan jag måste skärpa mig, de är ju galet!
Jaja resterande av tiden spenderar jag ju typ på gymmet, har ju liksom ingen och göra och då är det ju ypperligt att man ska ta hand om sig sjäv! Ja, det är väl det ända positiva att jag får mycket tid att jobba på gymmet, jag vill ju ´gärna gå ner några kilon till beach 2010, men vem vill inte det?
 Ja min fitnessguru till pojkvän är ju hemskt insöad på allt som har med träning att göra, han håller just på med MMA, brasiliansk jujuitsii, och typ thaiboxning, jag fattar inte hur han orkar. Jaja men han är ju såklart  väldigt duktig på allt som har med kost och göra också, så när jag sitter där med godispåsen i högsta hugg, så får ja en lång blick från andra sidan soffan. Fan det gör ju att ja bara käkar änu mera, haha cp! Nä men fan får ju börja lyssna på Hampus " du är vad du äter" Kardell haha.
Jag vet inte varför jag har gått upp så mycket, jag skyller ju på lumpen, jag hetsåt för jag typ trodde jag behövde  det, vi "tränade" ju jämt tyckte jag. Även när vi satt på teorilektion hela dagen åt jag som vi var ute och joggade hela dagen typ. Jaja  nu får ja skylla mig själv.

 Jag har ju inte vart så himla duktig på att blogga sådär varje dag liksom men nu är jag ju arbetslös så jag har ju inte direkt jätte mycket planer för mina dagar.
 Hm ja idag är det iallafall söndag och mamm och jag har tänkt att färga håret på mig, men vi får se vad dagen har att erbjuda  utöver det, hampan har åkt till sin träning och alla tjejerna jobbar typ.
Sitter och lyssnar på Paramore, fan bästa jag hört på länge.





Du är bara en fis i rymden



Peace / Tilda


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0